Ord från ordföranden

Bästa medlemmar,

Tack för en härlig samhörighet under Vårkonferensen i Lund!

Våra vackra sångröster lyftes i samklang med en drivande uppmuntran från vår föreläsare, montessorigrundskoleläraren Marcia Perez. Hennes energiska och värmande utstrålning fick oss att återupptäcka musikmaterialet med stor entusiasm. Det var intensivt, och krävde vår totala uppmärksamhet för att hänga med, men just därför blev det så roligt.

Helgen fortsatte i samma snabba och underhållande takt med föreläsningar från AMI Trainer Elina Rautasalo. Elina ledde oss, med sitt glada och smittsamma humör, igenom musikteorin med många spännande tankeställare. Håll utkik efter nästa tidning för alla reportage.

Årsmötet var också mycket givande. Det är alltid roligt när flera medlemmar sällar sig till detta viktiga möte där vi diskuterar aktuella frågor, tankar och lösningar. Var med nästa gång, du är alltid välkommen.

Men innan dess ses vi i Alingsås den 18-19 oktober på Höstkonferensen — Boka era resor före sommaren och ta med era kollegor så får vi lära och festa tillsammans i stor grupp!

Under tiden håller vi kontakt genom tidningen och e-post. Skicka gärna ett eget reportage, med eller utan bilder från din skola, om hur konferenserna har inspirerat och utvecklat ditt arbete med barnen. Välkommen med bidrag till: vivi@point65.se

AMI Montessori Sweden önskar dig en härlig vår. Vi ses i Alingsås 18-19 oktober!

Vivi Öhman